webmasterstuff: een host

Als je een eigen website wilt, heb je een host nodig, een website waar je al je bestanden op plaatst zodat ze raadpleegbaar zijn voor bezoekers op het internet. Gebruik Google om een hoop hosts te vinden. Hieronder mijn twee hosts die ik zelf persoonlijk gebruik:

  

  

gratis host

Ik gebruik host-ed.me waar ik van mijn website een back-up maak. Het Is een heel makkelijke, gebruiksvriendelijke site; zeer betrouwbaar.
Waarom niet mijn hoofdsite? Omdat een gratis account er geen php-berichten kan versturen en voor mijn inlogsysteem en nog andere functies had ik dat wel graag. Je krijgt een beveiligingswaarschuwing (bij firefox) over de http-verbinding maar daar heb ik nooit problemen bij ondervonden.
Aanrader als je puur gratis wat wilt, veel plaats, eigen databank enz. Succes!

  

FREE WEB HOSTING with unique features

  

  

goedkope host

Ik gebruik one2xs voor deze website. Je betaalt slechts 0,25 per maand, dus dat is 3 euro per jaar. Nederlandstalige site, ook de online hulp is vriendelijk, snel en Nederlandstalig. Er is ook een forum gekoppeld waar je met vragen of gewone babbels terecht kunt. Betrouwbare website: nog geen enkele keer was mijn site niet bereikbaar! En geloof me: dat is een verademing en vermijd stress!

  

one2xs