webmasterstuff

WEBMASTER-TOOLS: reclame

Met een eigen website is het een koud kunste om een kleinigheidje bij te verdienen door reclame te tonen. Zorg dat je website niet een reclamesite wordt, want dat zullen bezoekers niet waarderen, en laat reclame het je bezoekers ook niet te lastig maken door in de weg te staan, plots te verschijnen als pop-ups enz.
Wat je wel kunt doen, en dat doet de ducksite ook, is op de pagina's die over geld verdienen gaan, zoals de bitcoins, daar wordt wel veel reclame getoond. En wed op meerdere paarden.

  

  

Google Adsense

Ik gebruik google adsense een adverteerder die je op heel wat websites tegenkomt, tot de grootste zoals nationale en internationale websites!
Je moet wel een eigen websiteadres hebben om goedgekeurd te raken. Dat vraagt om een kleine investering vrees ik. www.ducksite.tk en ook ducksite.one2xs.com raakten niet goedgekeurd, maar ducksite.be wel.
Je krijgt er betaald voor reclame te laten zien op je site, en nog veel meer als er mensen klikken op die advertenties, maar ze hebben een ingenieus systeem om eigen-kliks op te sporen, dus laat je er niet door verleiden!

  

  

ads ptp

Ik gebruik adsptp ook op mijn website. De reclame die getoond wordt, is vooral over casino's, gokken en wat seksueel getind. Maandelijks worden het aantal punten omgezet naar euro en dat zit rond de eurocent per 1000 views van een banner.
1000 keer een banner tonen = 1 eurocent ? Ja ik zei je al dat je niet rijk gaat worden. Het zijn manieren om een zakcentje bij te verdienen. Het is geen gegarandeerd inkomen. Maar als je je website (of gewoon al die promo-link van adsptp promoot op andere websites (zoals superrotator) zodat je veel bezoekers krijgt, stijgt dat aantal punten, en dus eurocenten, best wel snel.

  

  

  

a-ads

Ik gebruik a-ads anonieme advertenties, om ook een zakcentje bij te verdienen. Soms worden er geen advertenties getoond, en verdien je dus niets, maar mijn voordeel is dat je rechtstreeks bitcoins verdient en elk bedrag dat je verdient, meteen ook kunt laten overschrijven op je bitcoinadres zodat je niet zoals bij Google Adsense eeuwig moet wachten tot je 75 hebt.
Matig tevreden ben ik van deze site. De verdiensten hadden hoger gekund, maar zoals ik zei: zakcentje! Geen fortuin!

  

  

blockadz

Ook blockadz gebruik ik om wat bitcoins bij te verdienen. Voordeel van deze site is ook dat als er geen advertenties getoond worden, en je dus niks zou verdienen, je een vervangadvertentie kunt instellen die dan getoond moet worden. Uiteraard heb ik dan de google adsense advertentie ingesteld om getoond te worden.
De verdiensten liggen in dezelfde lijn als a-ads, dus ik gebruik beide sites naast elkaar, tot ik overtuigd ben dat er eentje significant beter is dan de ander.

  

BlockAdz

  

  

Veel succes met je zakcentje! Er zijn ongetwijfeld nog vele andere verdienopties met reclame, maar bovenstaande zijn er vier die ik op mijn website gebruik.

ducksite.be - menu onderaan