webmasterstuff: reclame

Met een eigen website is het een koud kunstje om een kleinigheidje bij te verdienen door reclame te tonen. Zorg dat je website niet een reclamesite wordt, want dat zullen bezoekers niet waarderen, en laat reclame het je bezoekers ook niet te lastig maken door in de weg te staan, plots te verschijnen als pop-ups enz.
Wat je wel kunt doen, en dat doet de ducksite ook, is op de pagina's die over geld verdienen gaan, zoals de bitcoins, daar wordt wel veel reclame getoond. En wed op meerdere paarden.

  

  

yllix

Dit is ook een vette site: Yllix: een website die je verschillende opties geeft om reclame te tonen en te verdienen: zowel rechtstreekse links die je in een rotator kunt stoppen, als layers die over het scherm verschijnen als de gewone banners. Per $1 kun je op je paypal gratis laten overschrijven!
TOPPIE! Betaalde me al enkele keren deze maand op mijn paypal.

  

Monetize your website traffic with yX Media

  

  

juicyads

Dit is ook een vette site: Juicy Ads: je kunt er banners tonen; ook popups en redirects voor op mobiele websites. Het merendeel van de verdiensten en de meeste reclame is erotisch getind maar er is ook een optie, die de ducksite kiest, om niet-erotieke reclame te gebruiken. Ze betalen minder maar toch veel advertenties te zien.

  

Juicy Ads

  

  

coinmedia.co

Deze site vergoedt je in bitcoins. Je moet 0,004 BTC verdiend hebben alvorens je een uitbetaling krijgt. Er zijn veel bannermogelijkheden. Zodra er kliks komen op je banner of die vaak getoond wordt, kom je in een andere categorie terecht die hoger betaalt. De advertenties zijn vaak op geld, beurzen en bitcoins gericht maar ze vergoeden wel per vertoonde banner (CPM) dus dat is goed meegenomen!

  

coinmedia.co

  

  

a-ads

Ik gebruik a-ads anonieme advertenties, om ook een zakcentje bij te verdienen. Soms worden er geen advertenties getoond, en verdien je dus niets, maar mijn voordeel is dat je rechtstreeks bitcoins verdient en elk bedrag dat je verdient, meteen ook kunt laten overschrijven op je bitcoinadres zodat je niet zoals bij Google Adsense eeuwig moet wachten tot je 75 hebt.
Matig tevreden ben ik van deze site. De verdiensten hadden hoger gekund, maar zoals ik zei: zakcentje! Geen fortuin! De laatste tijd weinig tot geen advertenties op Nederlandstalige IP-adressen.

  

  

propellerads

Ook propellerads is een website waar je goed betaald krijgt voor popups of mensen gewoon naar een directe reclamelink te sturen. Ik gebruik de popup op de pagina's van het daily faucet en de directe links, dus zelfs zonder eigen website kun je gewoon mensen naar een website sturen via klikspellen en rotators.
Volgens wat media is deze site wel een van de betere. Betaalt vanaf 100 dollar dus nog eventjes te gaan hier ;-)

  

Propellerads

  

  

adfly

Geweldige website! Je kunt er elk websiteadres verkorten naar een ander adres: bezoekers die via dat ander adres de website willen bezoeken krijgen bovenaan een banner te zien (weinig verdienste) of moeten na 5 seconden de advertentie skippen om naar de eigenlijke website te gaan (grote verdienste)
Je kunt netjes je links in groepen bijhouden en zien welke links wanneer winst opleveren! Zeker de moeite!

  


Get paid to share your links!

  

  

ads ptp

Ik gebruik adsptp ook op mijn website. De reclame die getoond wordt, is vooral over casino's, gokken en wat seksueel getind. Maandelijks worden het aantal punten omgezet naar euro en dat zit rond de eurocent per 1000 views van een banner.
1000 keer een banner tonen = 1 a 2 eurocent ? Ja ik zei je al dat je niet rijk gaat worden. Het zijn manieren om een zakcentje bij te verdienen. Het is geen gegarandeerd inkomen. Maar als je je website (of gewoon al die promo-link van adsptp promoot op andere websites (zoals superrotator) zodat je veel bezoekers krijgt, stijgt dat aantal punten, en dus eurocenten, best wel snel.
Ik wil je wel waarschuwen dat niet alle banners veilig zijn, waarmee ik bedoel dat ik soms ervaar dat de banner de website redirect naar een adverteerder, en dat is niet de bedoeling; deze banners heb ik dus niet op belangrijke pagina's gezet wegens gevaar dat de bezoekers opeens weg is van je site.

  

  

  

Google Adsense

Ik gebruikte google adsense een adverteerder die je op heel wat websites tegenkomt, tot de grootste zoals nationale en internationale websites! Doordat ik ook reclame op de bitcoinsectie toonde en er daar wat klikkers zijn die a volonte klikken op alle advertenties, werd mijn account geband.
Je moet wel een eigen websiteadres hebben om goedgekeurd te raken. Dat vraagt om een kleine investering vrees ik. www.ducksite.tk en ook ducksite.one2xs.com raakten niet goedgekeurd, maar ducksite.be wel

  

  

  

  

Veel succes met je zakcentje! Er zijn ongetwijfeld nog vele andere verdienopties met reclame, maar bovenstaande zijn er die ik op mijn website gebruik.