ducksite = two parts

ScandinaviŽ

Reeds drie zomers ben ik de bergen van Noorwegen ingetrokken: een heerlijke ervaring, mťt planningen, avonturen en fotomateriaal dat ik zeker wil delen met andere geÔnteresseerden. De zomer van 2017 is Zweden aan de beurt geweest; blog komt er snel aan.

Bitcoins, faucetsites & duckfaucetgame

I like experimenting with scripts and coding; and I already claimed eurocents from the beginning. In 2016 I made the step of creating my own faucetgame to give away bitcoins: know you are not going to get rich because I enjoy more the coding part rather than making money. I also made some pages with info about bitcoins and I added also two faucets where you can claim a small amount every day.
Ofcourse I publish my favorite faucetsites where you can claim your satoshi. Goodluck!

laatste website nieuwtjes

Gevaarlijk spelletje met advertenties

Dat was me gisteren even schrikken: zaterdagochtend, je wordt wakker, de koffie loopt en terwijl zet je de internetradio aan en check je je website eens: ik kreeg een virusscanner waarschuwing toen ik mijn website bezocht. Dat gebeurt regelmatig als ik andere websites bezoek door verdachte advertenties en zo, maar op mijn eigen website wil ik dat vermijden.
Ik bekeek het deftig en merkte op dat de virusscanner de website zelf als verd....
Bericht 61 werd toegevoegd op: 21-01-2018

Metatrader: leuk verzet + bitcoinwinst!

Ik speel al een tijdje op de website/app van metatrader via het account van evolve.markets waar je voor echt geld speelt maar dan wel in bitcoins, niet in dollar of euro. En niet alleen is mijn geld is x16 gegaan door het stijgen van de koers van de bitcoin van 1000 naar 16000 dollar per bitcoin, maar ook mijn initiŽle 10 is er 100 geworden door goed te spelen.. dus vrij veel winst.. mijn 10 euro is ernu 1600 geworden. Mijn eerste online aankoop ....
Bericht 60 werd toegevoegd op: 09-12-2017

loading...

bitcoin news