https://ducksite.be/duckhunting

ENKELE GEGEVENS
Sta notificaties toe = ik kan je hiermee korte berichten sturen = jij verdient 15 punten per klik!
Er is nog geen actieve sessie. Login of activeer je cookie zodat je toegang krijgt tot de pagina's en punten kunt verdienen:

klik hier en login & activeer je sessie

SPELLETJES!
2 punten per quizvraag, 5 punten voor de makkelijkste puzzel, 75 voor de moeilijkste en sudoku's voor 10 punten.

QUIZ & ACTUA QUIZ
PUZZELEN & EEN HARDE PUZZEL
SUDOKU
IS THIS AD TOO JUICY FOR U ?
UITBETALING
Als je een volle euro gespaard hebt, kun je deze laten uitbetalen op je Belgische of Nederlandse bankrekeningnummer. Soms is er ook geld beschikbaar op paypal of payeer.
Je kunt ook in een + en - overzicht zien wat de beschikbare inkomsten zijn voor de website en wie er uitbetaald werd.
uitbetalen - alle inkomsten & uitgaven
WISSELKANTOOR
Je kan dagelijks 1x 1000, 2000 of 5000 omwisselbare punten omruilen tegen eurocenten. Jij hebt omwisselbare punten. Opgelet: je moet actief zijn op de site dus ook voldoende kennis-, getrouwheids- en munitiepunten verzameld hebben.
Momenteel verhoogde koers: 1000 punten = 2 eurocent, 15 cent voor 5000 punten Sparen en wachten tot koers stijgt of toch maar omwisselen?
Worden je accountpunten automatisch omwisselbare punten? (wijzig)
Ga naar het wisselkantoor
DAGELIJKSE BONUS
Dagelijks kun je een bonus krijgen, lopend van extra punten tot zelfs eurocenten. Succes ermee!
kies je dagelijkse bonus
BETAALDE MAILS

Je moet volgens regelgeving zelf aanduiden dat je betaalde mails wilt ontvangen. Doe dit, want je krijgt er extra punten door en ook getrouwheidspunten die je nodig hebt om punten om te wisselen naar euro.

Ontvang jij betaalde mails?

wijzig hier je voorkeur
RATTENVANGER

Niet alleen de mens maar ook ratten zijn een vijand van de wilde eend. Vang ze daarom in de kooi. Vang alle ratten en krijg enkele gratis punten in ruil, gesponsord dus door de webmaster en een handvol munitiepunten.

vang een rat

EEN ADVERTENTIE

DE HUILER
Dit is een activiteitscontrole: wekelijks wordt er een hoeveelheid punten gestolen van je profiel door de huiler. Je kunt ze eenvoudig terug opeisen door de pagina te bezoeken en op de knop te klikken. Ook gratis een getrouwheidspunt.

controleer de huiler

DUCKWALL

Er zijn twee duckwalls op de website: klik op externe links, daarna op de gevraagde captcha-afbeelding en krijg meteen de vergoeding in je account hier op duckhunting! Minstens 2 punten per klik. En munitiepunten natuurlijk! Dagelijks links van 50 punten bij ptcwall.

bezoek ptcwall en clixwall

ADVERTENTIES KLIKKEN

Minstens 5 punten en getrouwheidspunten krijg je op de pagina van advertenties klikken; alle inkomsten uit de tussenpagina's hier vloeien terug naar de bezoekers.

advertenties klikken

MELDINGEN

Verdien 15 punten voor elke klik op een melding verstuurd door de webmaster, zelfs als je niet op de ducksite bent. Nieuw, makkelijk te gebruiken en je kunt het altijd onmiddellijk uitzetten. Veel plezier!

meer info