https://ducksite.be/duckhunting

It's all about the money, isn't it?

Zin om door enkele handelingen (sponsorwebsites bezoeken, reclame bekijken, op links te klikken) een centje bij te verdienen? Je kon dit al doen op het faucetgedeelte (duckfaucet) van mijn website en dan bitcoins verdienen en deze op faucethub/faucetsystem doorgestort krijgen; in dit Nederlandstalig gedeelte kun je met de acties punten verdienen en zowel gespaarde satoshi als punten omwisselen in euro en dit bedrag laten uitbetalen op je bankrekening of paypal.

INLOGGEN
Je kunt eenvoudig een profiel aanmaken en meteen enkele punten verdienen. Als je al een profiel op duckfaucet had en je een geldig emailadres hebt opgegeven daar, kun je daarmee ook inloggen.

inloggen/aanmelden
PUZZELEN & HARDE PUZZELS
HUILER & DAGELIJKSE BONUS
QUIZ, RATTENVANGER
ADVERTENTIES KLIKKEN
BETAALDE MAILS
OMWISSELEN & UITBETALEN
Regelmatig zal een stukje van je verdiende punten beschikbaar worden om deze om te wisselen naar harde euro. Dit gebeurt willekeurig door een geautomatiseerde opdracht en enkel voor leden die actief zijn en een minimum aan punten hebben.
Standaard zal de wisselkoers 1000 punten = 1 eurocent bedragen maar bij bonussen, speciale gelegenheden en als er inkomsten zijn uit advertenties en pop-ups, zal deze koers tijdelijk wat hoger zijn: wees er dan als de kippen bij!

Zodra je een volledige euro hebt gespaard, zal je deze kunnen laten uitbetalen op je Belgische of Nederlandse bankrekening. Paypal zal ook voor sommige leden kunnen, maar enkel als daar voldoende middelen op staan.